Ogen open!

uit 1997 tot 2002 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Brothers

2002

"Brothers" is met fluoriserende acryl verf geschilderd. De afbeelding loopt door op de lijst, deze is met niet fluoriserend verf geschilderd. Met black light aan geeft dit werk een spektakuler effect zie afbeelding hier onder. Afmeting zonder lijst: 95  x 155 cm. Afmeting met lijst: 112,5 x 172,5 cm Kunstwerk is opgebouwd uit meerdere lagen verf.  

We'll keep in touch

1999

"We´ll keep in touch" de sleutel tot succes! Dit werk beeld uit, 2 partijen of 2 personen die hun visie tot een succes hebben gebracht. Overwinnaars, luisteren naar elkaar en hebben een breed inzicht en kunnen voorruit focussen en belemmeringen en obstacles naar succes vroegtijdig op te lossen. Succesvol word je niet door te focussen op alleen eigen ideeen. Verbonden met elkaar zijn en ogen ophouden voor vernieuwigen maar soms zijn de visies uit het verleden een sleutel tot nieuwe wegen naar het succes van vandaag of toekomst. Kortom, we blijven verbonden. Net als de andere werken in deze serie is deze ingelijst in een zware zilveren houten lijst van Larson Juhl en voorzien van museumglas zodat de spiegeling van het glas minimaal is. Zuurvrij ingelijst. Afmeting incl. lijst 93,5 x 105.5 Klik deze link voor het werk ingelijst.

Truth will make you free

1999

Here's Jesus!

Hands in the air for the Father

1997

Als een baby de handjes de lucht in. De hemel is daar! Dit werk is de eerste die gemaakt is in de serie met de opvallende ogen. Bijzondere kenmerken van het werk is dat het passe partout deel uit maakt van het schilderij. Ingelijst achter museum glas. Afmeting incl. lijst 95 x 110cm Inlijsting en passe partout door Kouw-Art